Consulten


Tarot schriftelijk consult of in de praktijk:

In dit consult maak ik een jaarlegging, ik trek zelf de kaarten in afstemming en maak een verslag voor je die ik per mail verstuur. Ook kan ik een legging doen op vragen en/of het huidige proces.

Of je komt in de praktijk en trekt zelf de kaarten, ik ben dan meer tijd kwijt en het tarief is daarom iets meer.

Astrologische consulten:

Verslag van je geboortehoroscoop of solaar voor meer informatie zie Astrologie.

Opstellingen:

Het is mogelijk om verschillende soorten opstellingen te doen zoals familie, sjamanenzielen en andere vormen van opstellingen zijn mogelijk.
Voor opstellingen hebben we meerdere personen nodig. Thema’s, blokkades en inzichten in gedachtenpatronen en relaties kunnen worden uitgewerkt. Maar ook leer je eigenschappen van jezelf beter herkennen. Opstellingen gebruik ik ook in workshops en cursussen die ik geef.

Meditatie Licht Cirkels:

Er wordt dan gemediteerd, gevisualiseerd op muziek en in stilte. Door je te verbinden met het Goddelijke in jezelf zul je rust, heling, begrip, helderheid, doelgerichtheid, liefde voor jezelf en vooral passie voor het leven vinden. Mediteren draagt bij aan een verbeterende weerstand, betere nachtrust en meer energie; kortom je gaat lekkerder in je vel zitten. En wanneer je dichter bij jezelf komt en kunt blijven, des te steviger kom je in het leven te staan en kun je meer grip op je eigen leven krijgen.

Ook het loslaten wordt makkelijker, met als gevolg meer levensvreugde voor jezelf maar daardoor ook voor je omgeving en ga zo maar door!

Dit is toegankelijk voor iedereen ongeacht je meditatie ervaring, aanmelden vooraf is verplicht. Voor meer info zie Wat is Meditatie.
Verder is het beter als je geen strakke kleding om je buik hebt, het dragen van een lekker ruim zittend joggingspak of zoiets dergelijks is aan te bevelen.

Bij gebruik van drugs, zware anti psychotica en zware psychische/emotionele onbalans kunt U hier niet komen mediteren.

Coaching consult:

Dit zijn consulten waarin ik je tools geef om je BewustZijn te verruimen en bewust te worden van je eigen meesterschap, inzicht in je jezelf en je proces, dichterbij jezelf te komen en trouw te blijven aan jezelf, De Kracht van Ja en natuurlijk een eventueel specifiek onderwerp of meerdere die jij aangepakt wilt hebben. Bij een coachings traject is je eigen inbreng en wil om te groeien essentieel.

Al deze consulten kunnen in combinatie met reguliere zorg/therapie. Bij klachten raadpleeg ook altijd een arts.